Svanenmärket är ett nordiskt miljömärke som bedömer en produkts hela livscykel och alla relevanta miljöproblem som kan uppstå på vägen. Kriterierna är strikta och allt från råvarufasen till produktion, användningsfasen och återanvändningsfasen bedöms. Det är detta helhetsperspektiv som skiljer Svanen från många andra miljömärken.

Svanenlistade produkter är byggprodukter som inte är Svanenmärkta, men som ändå kan användas i Svanenmärkta byggnader då de uppfyller Nordic EcoLabels (Svanens) miljökrav. Dessa finns listade i Nordic EcoLabels (Svanens) miljömärkningsdatabas.

Ladda ner din egen översikt här

Bilde av 101 Repair Tape+

101 Repair Tape+ Varenr: T599686, T599685

Universell limfri reparationstejp

  • För snabb, stark och permanent tätning/reparation
  • Självvulkande, kan användas på båda sidor
  • Kan användas under vatten
  • Slät och smutsavvisande yta
  • Tål upp till 12 bar tryck, -60 °C till +260 °C och isolerar 8000 volt
  • Halogenfri, vattentät och lufttät
  • Enkel att ta bort efter användning, lämnar inga limrester

101 REPAIR TAPE+ är en silikonbaserad universaltape som ger en snabb, stark och mycket hållbar tätning eller reparation. Den är limfri och självvulkande då den fäster enbart till sig själv när den utsätts för stäckning och press. 101 REPAIR TAPE+ kan användas på båda sidor, kan användas under vatten och ger en slät och smutsavvisande yta. Den tål upp till 12 bar tryck och temperaturer från -60 °C till +260 °C, isolerar upp till 8000 volt, och är halogenfri, vattentät och lufttät. 101 REPAIR TAPE+ tål bensin, diesel, olja, syra, lösningsmedel, saltvatten, vägsalt och är UV-stabil, samt är enkel att ta bort efter användning då den inte lämnar några limrester.


Användingsområden
101 REPAIR TAPE+ är lämplig för både konsument och alla typer av branscher; hus & hem, båt, bil, lastbil, husvagn, lantbruk, industri, vvs, underhåll, osv. Exempel på användning är; nödreparation av slangar, rör och kopplingar, försegling av kopplingar och rördelar, lindning av ändar på rep, korrotionsskydd, elektrisk isolering, fukt- och vattentätning, UV-skydd, wire buntning, göra o-ringar, färgmärkning och dekor, handtag/grepp till verktyg, redskap, cyklar osv.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS