Svanenmärket är ett nordiskt miljömärke som bedömer en produkts hela livscykel och alla relevanta miljöproblem som kan uppstå på vägen. Kriterierna är strikta och allt från råvarufasen till produktion, användningsfasen och återanvändningsfasen bedöms. Det är detta helhetsperspektiv som skiljer Svanen från många andra miljömärken.

Svanenlistade produkter är byggprodukter som inte är Svanenmärkta, men som ändå kan användas i Svanenmärkta byggnader då de uppfyller Nordic EcoLabels (Svanens) miljökrav. Dessa finns listade i Nordic EcoLabels (Svanens) miljömärkningsdatabas.

Ladda ner din egen översikt här

Bilde av Multiclean

Multiclean Varenr: T483071

Skumspray för rengöring av glas, släta ytor och textil (tidigare Foam7)

  • Gör fönster, speglar och andra släta ytor skinande rena
  • Perfekt till glas, kakel, granit, marmor, keramiska hällar och rostfria ytor
  • Effektiv som textiltvätt för möbler, mattor, bilsäten etc.
  • För rengörning och avfettning före fogning, limning samt målning/lackering
  • Innehåller inget slipmedel eller ammoniak, lämnar inga fläckar eller repor
  • Lätt att använda och med en mycket fräsch doft


MULTICLEAN är ett universalt rengöringsmedel i skumform med snabb effekt på både textilier och släta eller porösa ytor. Den är utformat för att lösa organisk smuts, såsom matrester, stek- och grillfett, kaffefläckar, fingeravtryck, naturliga fetter och oljor, blyertsstreck etc. Den är också mycket effektivt på svår smuts som fett, nikotin, sot, gummirester, trafikfilm och insekter. MULTICLEAN innehåller inga slipmedel och lämnar inte repor vid rengöring av släta ytor som plast, speglar, fönster, bänkskivor, spishällar, etc. MULTICLEAN löser smuts och lyfter upp det till skumytan på textilier (soffor, mattor och liknande) och porösa material (sten, trä). Den är mycket lämplig på vertikala ytor då skummet hänger kvar utan att rinna tills smuts släpper från materialet.

Användingsområden: 
MULTICLEAN kan tryggt användas på släta ytor; speglar, fönster, glasdörrar på och i ugn/spis (måste vara kall), PC/TV-skärmar (var försiktig vid användning på Plasma-TV), dörrar/väggar, plast, hårda syntetmaterial, bilinredning, rostfritt stål, målade ytor, kakel, etc., och på textilier; mattor, möbler, bilstolar, markiser, tält, kläder m.m. MULTICLEAN är också lämplig för rengöring och avfettning innan fogning, limning samt målning / lackering.

Klicka här for å se MULTICLEAN filmen och hur den användas.
 

Multiclean uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter. Klicka här för att gå till produktinformation på BASTA.

 

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS