Svanenmärket är ett nordiskt miljömärke som bedömer en produkts hela livscykel och alla relevanta miljöproblem som kan uppstå på vägen. Kriterierna är strikta och allt från råvarufasen till produktion, användningsfasen och återanvändningsfasen bedöms. Det är detta helhetsperspektiv som skiljer Svanen från många andra miljömärken.

Svanenlistade produkter är byggprodukter som inte är Svanenmärkta, men som ändå kan användas i Svanenmärkta byggnader då de uppfyller Nordic EcoLabels (Svanens) miljökrav. Dessa finns listade i Nordic EcoLabels (Svanens) miljömärkningsdatabas.

Ladda ner din egen översikt här

Bilde av 101 Akryl Fog

101 Akryl Fog Varenr: T599710

Helårs målarfog

  • Snabbt övermålningsbar
  • 10 % elastisk
  • UV-stabil
  • God vidhäftning på de flesta material
  • Ger slät och fin yta

101 AKRYL FOG är en målarfog för både inom- och utomshusbruk, som har bra vidhäftning på de flesta byggnadsmaterial. Den tål nedfrysning till -15 °C i patronen upp till 3 gånger, utan att förlora egenskaper. 101 AKRYL FOG är lätt att glätta till en slät och fin yta och kan övermålas efter ca 20 minuter (vid ca 23 °C och 50 % fuktighet) med de flesta förekommande färger på marknaden (testa alltid färgen först). Efter härdning är den UV-stabil och tål materialrörelser på upp till 10 %.
 

Användingsområden
101 AKRYL FOG har god vidhäftning på de flesta byggnadsmaterial, såsom trä, gips, metall, tegel, målade ytor etc. och är utmärkt till bl.a. interiör- och akustikfogning, fogning av gipsskivor, listverk, sprickor och skarvar, och tätning runt dörrar och fönster.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS