Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Fogborttagare

101 Fogborttagare Varenr: T599649

Effektiv borttagning av fogar

  • Snabb och säker borttagning av gamla mjukfogar
  • Säker i användning, orsakar inga repor i ytorna (ex. kakel)
  • Enkel att använda genom ett ergonomiskt grepp med gummierad yta

101 FOGBORTTAGARE är gjord av solid hårdplast, med en gummierad yta som ger ett optimalt ergonomiskt grepp. Ändarna med två olika skrapor tar bort alla typer mjuk fogmassa enkelt, snabbt och effektivt. 101 FOGBORTTAGARE är säker i användning och skadar inte omgivande ytor, som t.ex. kakel.

Användingsområden
101 FOGBORTTAGARE är perfekt för att ta bort gamla fogar utan att skada ytan, t.ex. runt köksbänken, handfat, badkar och liknande, på kakel, bänkskivor, panel etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS