Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

 • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
 • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
 • Maximal användning av produkter med många användningsområden
 • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
   

Produkter Tec7-serien:

Bilde av X-tack

X-tack Varenr: T534525

Kraftlimning med direkt hugg

 • Ersätter lödning, bult, popnit, skruvar, spikar
 • V-formad patronpip för optimal applicering
 • Hög omedelbar vidhäftning (600 kg/m²) och permanent limstyrka (230 tonn/m²)
 • Kan användas i temperaturer ned till -10 °C
 • Livsmedelgodkänd och ftalatfri, innehåller inte isocyanater eller skadliga lösningsmedel
 • Tål att frysa/tina upprepade gånger i patron utan att tappa sina egenskaper
 • Rinner inte, behåller elastisiteten och tål belastningar, rörelser och vibrationer
 • Mycket väderbeständig under nordiska förhållande

X-TACK är ett snabbt härdande MS polymer universallim för permanent montering som ersätter lödning, bult, popnit, skruvar, spikar, etc., även i temperaturer ned till -10 °C. Med extrem omedelbar vidhäftning (600 kg/m²) och hög permanent limstyrka (230 ton/m²) gör den i stort sett extra stöd onödig. Detta gör den perfekt till vertikal limning och limning på ojamna ytor. X-TACK rinner inte, även upp till 40 mm höjd på limfogen, behåller elastisiteten och tål belastningar, rörelser och vibrationer. X-TACK är livsmedelgodkänd, innehåller inte ftalater, isocyanater eller skadliga lösningsmedel och är speciellt utvecklat för att möta alla krav på montering inom byggindustrin, både inom- och utomhus. Den kan användas på fuktiga ytor och härdar även under vatten. X-TACK är anpassad för nordiskt klimat och är temperaturstabil mellan -40 °C och +90 °C, UV-stabil, vatten- och lufttät, resistent mot mögel och bakterier, samt övermålningsbar. Under förvaring i patron tål X-TACK att frysa/tina upprepade gånger utan att förlora sina egenskaper.

Användingsområden
X-TACK är ett universallim som ersätter lödning, bult, popnit, skruvar, spikar, etc. och kan användas till montering inom- och utomhus på dom flesta material som trä, gips, marmor, granit, natursten, tegel, betong, metall, glas, plast (några typer), gummi, PVC, PUR, syntetiska material, cellplast m.m. X-TACK rekommenderas inte till användning på PE, POM, PP, silikon, bitumen och liknande.


När danskarna säger "superstark", så MENAR de det.. 😎
X-Tack - superstark, även innan härdning!
Så som det ska vara.

 


 

 X-tack uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter. Klicka på BASTA-loggan för att gå till produktinformation på BASTA.

X-TACK har en kraftig konsistens och det rekommenderas därför att använda en fogpistol av hög kvalité, till exempel TEC7 GUN.
 

X-TACK rinner inte - även upp till 40 mm höjd på limfogen, behåller elastisiteten.


X-TACK är ett snabb härdande MS polymer monteringslim med en extremt hög limstyrka, något som i stort sett gör extra fastsättning onödig. X-TACK är speciellt utvecklat för att möta alla krav på montering inom byggindustrin, både inom- och utomhus. X-TACK ersätter bult, popnit, skruvar, spikar, mm…

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS