Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
     

Produkter Tec7-serien:

Bilde av Scrub

Scrub Varenr: T483075

Kraftig skurkräm för släta ytor

  • Rengör, fräschar upp och skyddar i ett moment
  • Lämnar ett tunt vattenavvisande skikt
  • Skonsam mot huden och biologiskt nedbrytbart
  • Enligt kraven till HACCP*

SCRUB är ett rengöringsmedel för släta hårda ytor, som rengör bra och lämnar ett tunt skyddande och vattenavvisande skikt.  Den är skonsam mot huden, biologisk nedbrytbar och enligt kraven til HACCP*.


Användingsområden
Effektiv rengöring och uppfräschning av plast, komposit, kakel m.m. SCRUB tar effektivt bort kalkbeläggning, oxidation och andra svåra fläckar från koppar, aluminium, rostfritt stål, kakel i simbassänger etc. SCRUB är inte lämplig för användning på lackerade eller målade ytor. Om du är osäker, testa på en icke synlig plats.


* HACCP står för Hazard Analysis and Critical Control Points och beskriver systematisk preventiv säkerhet i hela produktionskedjan av livsmedel med tanke på fysiska, kemiska och biologiska riskmoment. Du hittar mer information om HACCP på Livsmedelverkets sidor www.slv.se
 

Produktfilmer:
Scrub – Rostfläckar på kakel
Scrub – Rostfläckar på krom rostfritt stål
Scrub – Tar bort rost och cement på verktyg
Scrub – Rengöring av ugn
Scrub – Rostfläckar på granit​

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS