Tec Gun for patron


Är det någon garanti på TEC GUN?
Ja, det är hela 5 års garanti på TEC GUN.

Vad för slags moment är det på TEC GUN?
TEC GUN har en moment på 1: 18. Det vill säga att när man trycker med 1 kg, så får man ett tryck på 18 kg ut ur patronen. Detta gör att det är mindre ansträngande att jobba med TEC GUN en med andra fogpistoler.

När jag använder min fogpistol så upplever jag att det fortfarande kommer ut fogmassa ut ur patronen efter att jag har lagt den ifrån mig. Har ni något tips?
Detta är ett känt fenomen. Detta sker för att det står tryck på kolven inne i patronen. TEC GUN har en plastknapp i bakkant av pistolen, i position 1, då går kolven hela tiden framåt, i position 2, går kolven tillbaka några mm varje gång man släpper handtaget på pistolen.
Använder man TEC GUN innställt på position 2, så är problemet med utrinnande fog/lim löst/betydligt mindre. («hårdheten» på massan är avgörande)

Kräver TEC GUN underhåll?
I godset på TEC GUN så är det märkt en smörjningpunkt, denna kan med fördel smörja med jämna mellanrum med för exempel GT7. Det är också viktig att hålla kolven på pistolen ren från silikon/fogmassa/lim. Om man inte gör detta kan man få läck bak på patronerna man använder. Samt i övrigt nedsatt funktion.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS