15-04-2016 - BORTTAGNING AV SVÅRA PRODUKTRESTER

15-04-2016 | BORTTAGNING AV SVÅRA PRODUKTRESTER

Relekta har lanserat en miljövänlig lösning för borttagning av härdad fogmassa/byggskum, limrester, graffiti, färg, lack och sot.

- Det har sedan lång tid varit en stor efterfrågan på en miljövänlig produkt som tar bort svåra produktrester typ härdad fogmassa/byggskum, limrester, graffiti, färg, lack och sot, säger produktchef Lars Petter Bjaaland. Nu kan vi äntligen presentera en lösning för våra kunder, Remove All, en ny produkt i Tec7 serien.

- Remove All är ett mycket kraftfullt och vattenlösligt rengöringsmedel, det är även miljövänligt och skonsamt mot huden. Remove All penetrerar och löser upp produktrester så att dom lätt kan skrapas bort. Den avdunstar mycket långsamt och fortsättar att arbeta tills den tvättas bort med vatten. Med tillräcklig tid att verka kommer den därför att kunna lösa upp även mycket svåra produktrester som härdad fogmassa och byggskum. Den löser även upp rester av lim och tejp, tryckfärg, bläckfläckar, graffiti, färg, lösningsmedelsbaserad lack, och tar bort sot, koks, kolavlagringar samt härdad olja/fett.

  

För mer information, kontakta:
Mikael Palmgren, telefon 031-135490, mob 0706-183900, mikael.palmgren@novatech.nu

Tilbake
Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS