Skriv ut

Länkar


Här hittar du en översikt över våra samarbetspartners, leverantörer mm. När du klickar på loggan kommer du till hemsidan för gällande företag.
 


 

 Novatech-produkterna produceras av Novatech i Belgien och säljs via Bygg-, Järn-, Färg- och Marinfackhandeln i Norge och Sverige.


ECOonline är en Internet-baserad infrastruktur för effektiv produktion och distribution av Säkerhetsdatablad. Här hittar man Säkerhetsdatablad på alla produkterna från Novatech som kräver HMS-dokumentation.


BASTA-systemets syfte är att fasa ut farliga ämnen ur byggprodukter. Produkter som registreras i BASTA får inte innehålla ämnen med farliga egenskaper i halter över vissa nivåer. På BASTAs hemsidor kan du se vilka av våra produkter som är BASTA-registrerade.


Det Norske Veritas, DNV, är Norges ledande cerifieringsor-gan och totalleverantör av certifieringstjänster inom system-, produkt- och personalcertifiering. Relekta är certifierad inom kvalitè, miljö, HMS och försäljning/marknadsföring genom DNV.
 
 
REPA är näringslivets lösning på producentansvaret för förpackningar av plast, metall, papper/kartong och wellpapp. Relekta är ansluten till REPA.


2023 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv