Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Spraylim

101 Spraylim Varenr: T501602

Universellt kontaktlim för stora ytor

  • Mycket bra vidhäftning till de flesta material
  • Limer starkt, hårdnar snabbt och är mycket lätt att använda
  • Tål höga temperaturer, upp till 100 °C
  • Perfekt för limning av textilier, affischer, skumgummi, cellplast etc.
  • Kan även användas som tillfällig limning utan att lämna limrester på ytan

101 SPRAYLIM är ett snabbhärdande kontaktlim som fäster vid de flesta ytor. Lim på sprayburk är oerhört effektivt när det finns stora ytor som ska täckas med lim. Det kommer att ersätta användningen av en pensel, borste eller annan utrustning vid applicering. 101 SPRAYLIM är perfekt för ytor som kräver ett tunt genomskinligt limlager som inte rinner eller bildar klumpar. Det kan också användas som lim på ytor som bara ska sitta tillfälligt, t.ex. affischer eller skyltar.

Användingsområden
Det limmar de flesta material som papper, kartong, textilier, filt, vinyl, plastfolie, skumgummi, cellplast, kork, polyuretan etc. mot ytor av metall, trä, keramik, betong, glas etc. Perfekt för både professionella och hobbyanvändare inom möbelklädsel, tryck, grafiska formgivare, bilinteriörer, ljudreducering, isolering m.m. Tillfällig limning kan användas på pappersbitar, fotografier, affischer, skyltar och liknande där ersättningar eller ändringar i meddelandet förväntas, vilket ger ett mer professionellt utseende jämfört med användningen av tejp.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS