Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Pre-Paint Wipes

101 Pre-Paint Wipes Varenr: T599705

Rengöring, avfettning och mattning av ytor före målning

  • Säkerställer bättre vidhäftning av färg, lack och lim på de flesta material
  • Mattar ner ytan, utan behov av slipning
  • Lätt att använda, utan tvätt eller sköljning
  • Båda sidor av duken kan användas

101 PRE-PAINT WIPES rengör, avfettar och mattar ned ytan, vilket säkerställer bättre vidhäftning vid lackering, målning eller limning på de flesta material. Användning av 101 PRE-PAINT WIPES före målning och lackering minskar risken för att en ny skikt med färg eller lack får genomslag, kryper eller släpper.

Användingsområden
101 PRE-PAINT WIPES är mycket effektiv för att avlägsna damm, fett, sot, matrester, svärta, tapetlimrester och vax från målat och omålat trä, metall eller vinyltapet. Den är speciellt utvecklad för att förbehandla högglansytor eller andra hårda material innan du målar, lacker eller limmar utan att behöva slipas. Det är också idealiskt att använda på väggar före tapetering.

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS