Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Antibakteriell Wipes

101 Antibakteriell Wipes Varenr: T599645

Desinficerande våtservetter

  • Desinficerande våtservetter
  • Är rengörande, desinficerande och uppfriskande
  • Skonsam mot huden

101 ANTIBAKTERIELL WIPES är starka desinfektionsservetter med dokumenterad effekt mot virus, bakterier och mögel på alla ytor, inkl. hud/händer. 101 ANTIBAKTERIELL WIPES kan bidra till att begränsa kontaktsmitta av bakterier och virus från ytor, och är testad i enlighet med EN 14476:2013+A2:2019. Innehåller ca. 10 % propanol.
Användingsområden
101 ANTIBAKTERIELL WIPES kan användas för desinficering av händer, ytor och berörs ofta, som t ex. dörrhantag, matsalsbord, arbetsbänkar, receptioner etc. De lämpar också att ha med sig på aktiviteter där hygien är viktigt, såsom vid jakt och fiske.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS