Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Wipes

101 Wipes Varenr: T599640

Rengör verktyg och släta ytor.

  • Perfekt att ha i hemmet, bilen, båten, garaget, verkstaden m.m.
  • Rengöring av släta och hårda ytor
  • Tar bort spill och fläckar, och ohärdade fogmassor, lim och byggskum
  • Kan ersätta starka kemikalier
  • Er skonsam mot huden

101 WIPES är kraftfulla rengöringsdukar för snabb och effektiv rengöring, utan behov av vatten eller tvål, och kan i många fall ersätta användning av starka kemikalier eller slipmedel. 101 WIPES innehåller Aloe Vera, veteextrakt och vitaminer E och A för att skydda huden under och efter användning,  finns i två olika storlekar - 101 WIPES 50 dukar i storlek 13x21 cm och 101 WIPES BIG 80 dukar i storlek 20x28 cm. 101 WIPES är perfekt att ha i hemmet, bilen, båten, garaget, verkstaden m.m.

Användingsområden
101 WIPES är mycket effektiva för att ta bort olja, fett och limrester, även färger, lacker, bläck, tryckfärg, sprittusch, graffiti m.m. från huden och de flesta släta och hårda ytor som metall, trä, sten, glas etc. De kan också ta bort spill från ohärdade fogmassor, lim och byggskum. Vid glättning av fogar, är 101 WIPES mycket bra till rengöring av fogverktyget mellan varje glättning.

Denna produkt är registrerad i BASTA. Klicka på BASTA-loggan för att gå till produktinformation på BASTA.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS