Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Akryl

101 Akryl Varenr: T599620, T599626

Helårs målarfog

  • Tål nedfrysning i patron i kort period
  • Kan användas både inom- och utomhus
  • Mycket god vidhäftning på dom flesta material
  • Snabbt övermålningsbar
  • UV-stabil

101 AKRYL är en plast-o-elastisk fogmassa baserad på akryldispension och är färg- och petsäker. Den tål temporär nedfrysning till -10 °C i patron, har mycket god vidhäftning på dom flesta material och kan användas både inom- och utomhus. Smala fogar (upptill 1 cm) kan övermålas med vattenbaserad och oljebaserad färg efter ca 20 minuter vid normal rumstemperatur och luftfuktighet. Vid fogbredd på mer än 1 cm, eller vid onormal rumstemperatur eller luftfuktighet, rekommenderas det att vänta 24 timmar före övermålning. 101 AKRYL är UV-stabil och tål rörelser upp till 10 %.


Användingsområden
101 AKRYL har mycket god vidhäftning till alla förekommande byggnadsmaterial så som trä, puts, betong, gips, metall, tegel, etc. 101 AKRYL är utmärkt till bl.a. interiörfogning, fogning av gipsskivor, listverk, sprickor och skarvar, akustikfogning, tätning runt dörrar och fönster.
 

Kulörer;
    Vit
    Grå
101 Akryl uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter.

Klicka på BASTA-loggan för att gå till produktinformation på BASTA.

Relekta AS
Innspurten 1 A
0663 Oslo
Tlf: 031-13 54 90
Faks: 031-13 89 70
Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS