Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Universalfett EP

101 Universalfett EP

Rött smörjfett med många användningsområden

  • Ger god smörjning, även i krävande förhållanden
  • Tål tunga belastningar (Extreme Pressure)
  • Mycket bra vattenmotstånd – water washout på endast 2,5 %
  • Hög vidhäftning, även vid höga hastigheter
  • Tål temperaturer från -20 °C till +140 °C
  • Passar både för maritim användning, tunga transporter och jordbruksmaskiner

101 UNIVERSALFETT EP är ett rött fett av hög kvalitet med mycket god vidhäftning. Det är ett medelstort mjukt fett (NLGI2), som är avsett för både manuell smörjning och användning i centrala smörjsystem. Fettet har en hög motståndskraft mot vatten med en water washout på endast 2,5 % och är därför särskilt lämpligt i våta, maritima och frätande miljöer. EP-tillsatser (Extreme Pressure) har tillsatts vilket innebär att det tål mycket höga belastningar och tillsammans med god vidhäftning och temperaturbeständighet (-20 °C till +140 °C) gör det 101 UNIVERSALFETT EP till ett utmärkt allround fett. Fettet innehåller inte syra och är därför säkert att använda på aluminium, plast och andra material där syra kan vara en utmaning.

Användingsområden
101 UNIVERSALFETT EP är lämplig för smörjning av ett brett utbud av hjul- och rullager, vridskivor på lastbilar, rotorlutningar och centrala smörjsystem på jordbruks- och byggmaskiner samt andra rörliga delar som behöver smörjas. Den passar i alla vanliga fettpistoler och kan sedan användas på smörjnipplar på bilar, båtar, ATV, lastbilar, släpvagnar, husvagnar, garage- och industridörrar, trädgårdsmaskiner, hjulbultar, kulleder, etc.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS