Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Akryl+

101 Akryl+ Varenr: T599627

Helårs frostsäker målarfog

  • Tål att frysa/tina i patron ned till -18 °C upprepade gånger utan att förlora egenskaper
  • För inomhus och utomhus användning
  • Mycket bra vidhäftning
  • Snabbt övermålningsbar
  • Bra ljuddämpande egenskaper
  • UV-stabil

101 AKRYL+ är en permanent flexibel tätningsmassa baserad på en hållbar akrylemulsion och som tål rörelser på upp till 12,5 %. Den är färgfast och petsäker, har mycket god vidhäftning på dom flesta material, har goda ljuddämpningsegenskaper, är UV-stabil och kan användas både inom- och utomhus. Smala fogar (upptill 1 cm) kan övermålas med vattenbaserad och oljebaserad färg efter ca 20 minuter vid normal rumstemperatur och luftfuktighet. Vid fogbredd på mer än 1 cm, eller vid onormal rumstemperatur eller luftfuktighet, rekommenderas det att vänta 24 timmar före övermålning. 101 AKRYL+ är testad under tre veckor tid vid upprepad frysning och upptining, samt nedfryst i hela perioden i -18 °C och därefter upptinad. Dessa tester gav inga synliga eller fysiska ändringar i varken konsistens eller egenskaper.


Användingsområden
101 AKRYL+ har mycket god vidhäftning till byggnadsmaterial som trä, puts, betong, gips, metall, tegel, etc. och är utmärkt till bl.a. interiörfogning, akustikfogning, fogning av gipsskivor, listverk, sprickor och skarvar, tätning runt dörrar och fönster.101 Akryl+ uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter.

 

101 AKRYL+ är testad under tre veckor tid vid upprepad frysning och upptining, samt nedfryst i hela perioden i -18°C och därefter upptinad. Dessa tester gav inga synliga eller fysiska ändringar i varken konsistens eller egenskaper för produkten.

Relekta AS
Innspurten 1 A
0663 Oslo
Tlf: 031-13 54 90
Faks: 031-13 89 70
Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS