Relekta 101 - en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen är kvalitetsprodukter för konstruktion, underhåll och reparation med det lilla extra. Lim, fog och kemi till bygg och hem, anpassade för Nordiska förhållanden. Produkterna är universella och har många användningsområden. De kompletterar våra välkända Tec7-produkter. 101-serien marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljare och slutförbrukare:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimal produkthantering
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Patron Kit

101 Patron Kit Varenr: T599655

Enklare fogning och limning

  • Vinkelpip, patronpropp och förlängare
  • Förenklar fogning på trånga och svåra ställen
  • Propp tätar patronen och förhindrar uttorking av massa

101 PATRON KIT utgörs av patronpip, patronpropp och förlängare som passar till alla standard plast fog- och limpatroner. Dessa hjälpmedel förenklar tillgången till svåra områden, vilket gör det lättare att foga och limma. Patronproppen ger en enkel tätning av patroner så att massan inte torkar/härdar mellan användning. Patronpipen som är 360° svängbar gör det enkelt att nå svåra fogområden. Förlängare gör fogning och limning lättare i smala utrymmen, och flera förlängare kan förenas till önskad längd.

Patronpip;
360° vridbar patronpip som gör det enkelt att nå svåråtkomliga ställen.

Patronpropp:
För enkel förslutning av patroner, förhindrar uttorking av massa.

Förlängare:
Förlänger patronpipen för enklare fogning/limning på trånga platser. Flera förlängare kan skjutas samman för önskad längd.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS