Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

 • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
 • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
 • Maximal användning av produkter med många användningsområden
 • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
   

Produkter Tec7-serien:

Bilde av Anchor

Anchor Varenr: T539520

Certifierat, effektivt och starkt kemiskt ankare 

 • Två-komponents kemiskt ankare baserat på vinylesterharts
 • ETA-certifierad för användningsområden, brandcertifierad och dokumenterad vattentät
 • Styren- och ftalatfri, kan används inomhus
 • Kan användas från -10 °C till +40 °C, på fuktiga ytor, även under vatten
 • Härdar snabbt, utan att krympa eller expandera, och blir starkare än underlaget
 • Lång hållbarhetstid och tål höga belastningar efter härdning
 • UV-stabil och beständig mot brand, kemikalier, klor- och saltvatten

ANCHOR är ett proffesionellt kemiskt ankare för snabb, enkel, stark och permanent montering, förankring och reparation. Kan användas i mur, sten och berg, ner till -10 °C. ANCHOR är ett två-komponents kemiskt ankare baserat på vinylesterharts. ANCHOR är ETA-certifierad för användningsområden, brandcertifierad och dokumenterad vattentät. Den kan användas på fuktiga ytor, även under vatten, samt inomhus då den är ftalat- och styrenfri. ANCHOR härdar snabbt, utan att krympa eller expandera, blir starkare än underlaget och tål höga belastningar. Efter härdning är ANCHOR motståndskraftig mot UV-ljus, kemikalier, klor- och saltvatten, tål brand och temperatur från -40 °C till +80 °C (upptill +120 °C i kortare perioder). ANCHOR kan lagras i minst 18 månader, även efter öppning av patron om korken är ordenligt påskruvad efter användning.


Användingsområden:
Arbetstemperatur -10 °C till +40 °C när patron med innehåll har temperatur +5 °C till +20 °C. 
Använd ANCHOR PLUGGAR M13 eller M15 vid behov.
Borra ett hål med rätt diameter för bulten (se diagram). Ta bort borrdamm runt och i hålet noga, t.ex. med en rund borste eller tryckluft, för optimalt fäste.
ANCHOR appliceras med en fogpistol för 310 ml patroner, t.ex. TEC GUN.
Vid användning av ny patron, tryck först ut lite ANCHOR på en bit papper så att komponenterna blandas ordentligt och färgen är jämn och grå. Patronen innehåller två kammrar som blandas korrekt i blandningsröret innan applicering.
a) För ankring i solid massa: Fyll på med ankarmassa från botten och upp.
b) För ankring i hål massa: Använd pluggarna M13 eller M15 för att undvika att fylla upp onödigt mycket tomrum i hål massa och fyll pluggen med ankarmassa från botten och upp. 
Skruva sen försiktigt in förankringen (t.ex. en bult) i hålet. Det är viktig att skruva bulten in för att ankarmassan ska fästa bra i gängorna på bulten. 
Efter applicering kan blandningsröret sitta kvar på patronen som försegling av innehållet. Vid nästa användning byts blandningsröret med ett nytt (se ANCHOR BLANDNINGSRÖR) och patronen är åter klar att användas.

Se MONTERINGSGUIDE ANCHOR för härdningstider, storleken av borr, styrka, m.m.

Se Anchor-video här
 
Extrautrustning:
Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS