Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

 • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
 • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
 • Maximal användning av produkter med många användningsområden
 • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
   

Produkter Tec7-serien:

Bilde av Aquastop Liquid

Aquastop Liquid Varenr: T539531

Flytande omedelbar vattentät membran

 • Enligt BREEAM-NOR emissionskrav
 • Miljöanpassad och därför lämplig för användning både utomhus och inomus
 • Enkel att använda, primer behövs inte
 • Kan användas till reparation, fyllning och limning från källare till tak
 • Ger en smidig och 300 % elastiskt membran
 • Utmärkt vidhäftning mot de flesta byggmaterial
 • Härdar snabbt , UV-stabil, väderbeständig och bra kemikalisk motstånd

AQUASTOP LIQUID är en bredbar MS polymer för omedelbar vattentät reparation, fyllning och limning från källare till tak, med utmärkt vidhäftning mot de flesta byggmaterial. Detta är en flytande massa som ger en smidig och 300 % elastiskt membran. Den kan användas både inomhus och utomhus då den är enligt BREEAM-NOR emissionskrav och miljöanpassad; fri från isocyanater, ftalater, skadliga lösningsmedel och VOC, innehåller inte bitumen och är nästan luktfri. AQUASTOP LIQUID ersätter flytande gummi, tjärbeläggning o.l. og är enkel att använda utan behov av primer. Den härdar snabbt (2,5 mm/24t vid +23 °C och > 50 % luftfuktighet), och är i härdat tillstånd UV-stbil och väderbeständig, samt har bra kemikalisk motstånd och temperaturstabilitet mellan -40 °C till +90 °C.

Användingsområden
När AQUASTOP LIQUID är helt härdat, kan ytan kaklas med AQUASTOP PASTE som lim. Om andra typer av lim ska användas, strös torr vit sand i AQUASTOP LIQUID medan blandningen fortfarande är våt. 
AQUASTOP LIQUID kan bl.a. används för; Reparation av takrännor och avlopp i metall och plast. Limning av golvbeläggningar som kakel, kork, laminat, matta, isoleringsskivor, härdat byggskum, härdat isoleringsskum som PIR (polyisocyanurat) och PUR (polyuretan), etc. Renovering och skydd av trä som verandor, däck, räcken etc. Reparation av bly-och zinkkorrosion. Underhåll och reparation av båtar, husvagnar, husbilar, etc. Takreparation på bitumen, kakel, skiffer, PVC, zink, etc. Skydd av trä fundament under marken. Vattentätning av betongdammar, övriga dammar och bassänger (istället för EPDM). Tätning av krukor och bord för att odla växter och örter i.​
 

Se video av Tec7 Aquastop här 

Kan en båt gjord av kartong täckt med Aquastop flöde? Se mer här

AQUASTOP uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter.


 
Aquastop Liquid används på tak 
 
Aquastop Liquid används på vägg 
 
Aquastop Liquid används på glasfiberväv 
 
 
TILLBEHÖR:
AQUASTOP TAPE är en självhäftande glasfiber tejp, som kan användas för att stärka AQUASTOP LIQUID och AQUASTOP PASTE i skarvar, hörn och övergångar mellan strukturella element.
 
Aquastop Tape används på tak
 


 

 

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS