Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

 • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
 • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
 • Maximal användning av produkter med många användningsområden
 • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
   

Produkter Tec7-serien:

Bilde av GT7

GT7 Varenr: T683201, T683214

Rostlösande och smörjande universalspray av hög kvalite

 • Penetrerande, rostlösande och smörjande
 • Rengörande och konserverande
 • Fuktfördrivande och kontakt förbättrande
 • Kan användas i alla riktningar (360°)
 • Specialmunstycke med 2 olika sprayfunktioner
 • Ingen stark lukt, långvarig effekt
 • Blandar sig inte med vatten, innehåller inte silikon

GT7 är en petroleumbaserad universalspray för underhåll och reparation i alla riktningar (360°), med ett speciellt munstycke som kan spraya brett och täckande, såväl som in i smala problemområden. GT7 har en stor mängd och bredd av användningsområden:
- smörjer alla rörliga delar, löser upp rost, skyddar mot vatten, förhindrar korrosion, rengör ytor, fungerar som kylspray, m.m.
- hjälper till att lossa hårt sittande muttrar och bultar genom att penetrera och smörja gängorna, samt att lösa rost genom att krossa rostkristaller.
- blandar sig inte med vatten, fördriver fukt och förhindrar kortslutning, samt ger ett bestående skyddsskikt mot fukt (upp till 8-12 månader) som förhindrar utveckling av korrosion/oxidation.

Användingsområden
GT7 är idealisk för smörjning av alla rörliga delar, som gnisslande gångjärn, hjullager, wire, ventiler, spakar, kedjor, kugghjul och liknande på cyklar, gräsklippare, bilar, båtar, dörrar/grindar, verktyg, motordelar, trädgårdsmaskiner, sportartiklar m.m. Den är säker att använda på alla hårda ytor, såsom metall (aluminium, rostfritt stål, koppar, brons, gjutjärn, krom, etc.), plast (PE, PP, nylon, PTFE, polyester etc.) och skadar inte gummi eller färg. GT7 innehåller inte silikon, och kan därför användas i verkstäder och andra ställen där det limmas och/eller lackeras. GT7 har mycket bra effekt som kontaktspray då den löser upp korrosion/oxidation på ytor och lämnar ett fuktskyddsskikt som förbättrar kontakten och förhindrar kortslutning. Detta gäller för alla elektriska kontakter och kopplingar som t.ex. elverktyg som används i fuktiga miljöer eller har utsatts för regn, och alla elektriska komponenter placerade utomhus som eluttag, utomhus ljus, kopplingspunkter i bil, båt, släpvagn och trädgårdsmaskiner m.m. GT7 fungerar mycket bra som avfettare vid rengöring av svåra fläckar av olja, fett, vax, tjära, lim och liknande på t.ex. verktyg, och för att ta bort avlagring från tjära, asfalt på bilar, lossa smuts och lösningsmedel, m.m.GT7 kan också användas för att återställa glansen av pulverlackerade metallytor som t.ex. lock för grillar, gräsklippare och liknande. GT7 kan i många fall också ersätta silikonspray, White Grease, vapenolja, kedjeolja, skärolja och luftverktygsolja.


2 storlekar - 200ml och 600ml
 


Smörjning och skydd av verktyg
 


Rostfritt och fuktfördrivandeRost och fuktskydd
 


Slitstark transparent hinna mot fukt, korrosion och oxidation på elverktyg
 

Se demonstrationsvideo av GT7 här
 

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS