Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

 • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
 • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
 • Maximal användning av produkter med många användningsområden
 • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
   

Produkter Tec7-serien:

Bilde av Roof Tape

Roof Tape Varenr: T603060, T603160, T603260

Aluminiumförstärkt butyltape

 • Stark, fast och varaktig förseglingstape
 • Omedelbar vidhäftning till de flesta byggmaterial
 • Lätt att forma och anpassa
 • Vattentät tätning av övergångar och skarvar
 • Tål upp till 100 °C
 • Mycket UV-stabil

ROOF TAPE, WP7-202, är en otroligt solid och mångsidig tätningstape som ger varaktig tätning och skydd. Den är 100 % vattentätt och fäster vid de flesta material, såsom takpapp, underlagsduk, EPDM, bitumen, bly, stål, aluminium, polykarbonat, zink, plast (inkl. PP och PE) betong, sten, trä, etc., samtidigt som det är lätt att forma runt hörn, rörgenomföringar och ojämna övergångar mellan t.ex. takrännor eller takplattor.
ROOF TAPE har en folie av aluminium som ger en superstark och solid yta, som är mycket motståndskraftig mot UV-strålning och mekanisk belastning. Den är punkteringssäker och säker att gå på. Limmet består av ett relativt tjockt skikt (+/- 0,4 mm) med modifierat butylgummi som förutom att ge omedelbar vidhäftning också fyller i små ojämnheter i ytan. Detta säkerställer att vatten inte kan tränga in under tapen. ROOF TAPE kan övermålas med dom flesta typer färg.

Användningsområden
ROOF TAPE är väl lämpad för både väder- och vindutsatta applikationer, såväl som inbyggda variga, som t.ex. tätning mellan underlagsduk och mur innan montering av beslag runt skorstenar. Alla typer av rännor och stuprör kan tätas och förseglas med ROOF TAPE, samt övergångar och skarvar i takplattor/pannor. ROOF TAPE kan också användas på rörskarvar av PE-plast och andra reparationer av skador på PE och PP-plast.

ROOF TAPE uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter.

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS