Vattentätning

Bilde av Aquastop Liquid

Aquastop Liquid Varenr: T539531

Självutjämnande omedelbar vattentät membran

  • Enligt BREEAM-NOR emissionskrav
  • Miljövänlig och därför lämplig för användning både utomhus och inomus
  • Enkel att använda, primer behövs inte
  • Kan användas till reparation, fyllning och limning från källare till tak
  • Ger en smidig och 300 % elastiskt membran
  • Utmärkt vidhäftning mot de flesta byggmaterial
  • Härdar snabbt , UV-stabil, väderbeständig och bra kemikalisk motstånd

AQUASTOP LIQUID är en bredbar MS polymer för omedelbar vattentät reparation, fyllning och limning från källare till tak, med utmärkt vidhäftning mot de flesta byggmaterial. Detta är en flytande och självutjämnande massa som ger en smidig och 300 % elastiskt membran. Den kan användas både inomhus och utomhus då den är enligt BREEAM-NOR emissionskrav och miljövänlig; fri från isocyanater, ftalater, skadliga lösningsmedel och VOC, innehåller inte bitumen och är nästan luktfri. AQUASTOP LIQUID ersätter flytande gummi, tjärbeläggning o.l. og är enkel att använda utan behov av primer. Den härdar snabbt (2,5 mm/24t vid +23 °C och > 50 % luftfuktighet), och är i härdat tillstånd UV-stbil och väderbeständig, samt har bra kemikalisk motstånd och temperaturstabilitet mellan -40 °C till +90 °C.

Användingsområden
När AQUASTOP LIQUID är helt härdat, kan ytan kaklas med AQUASTOP PASTE som lim. Om andra typer av lim ska användas, strös torr vit sand i AQUASTOP LIQUID medan blandningen fortfarande är våt. 
AQUASTOP LIQUID kan bl.a. används för; Reparation av takrännor och avlopp i metall och plast. Limning av golvbeläggningar som kakel, kork, laminat, matta, isoleringsskivor, härdat byggskum, härdat isoleringsskum som PIR (polyisocyanurat) och PUR (polyuretan), etc. Renovering och skydd av trä som verandor, däck, räcken etc. Reparation av bly-och zinkkorrosion. Underhåll och reparation av båtar, husvagnar, husbilar, etc. Takreparation på bitumen, kakel, skiffer, PVC, zink, etc. Skydd av trä fundament under marken. Vattentätning av betongdammar, övriga dammar och bassänger (istället för EPDM). Tätning av krukor och bord för att odla växter och örter i.​
 

Se video av Tec7 Aquastop här 

Kan en båt gjord av kartong täckt med Aquastop flöde? Se mer här

AQUASTOP uppfyller BASTA’s kriterier för kemiska produkter.


 
Aquastop Liquid används på tak 
 
Aquastop Liquid används på vägg 
 
Aquastop Liquid används på glasfiberväv 
 
 
TILLBEHÖR:
AQUASTOP TAPE är en självhäftande glasfiber tejp, som kan användas för att stärka AQUASTOP LIQUID och AQUASTOP PASTE i skarvar, hörn och övergångar mellan strukturella element.
 
Aquastop Tape används på tak
 


 

 

Relekta AS
Innspurten 1 A
0663 Oslo
Tlf: 031-13 54 90
Faks: 031-13 89 70
Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS