Bilde av Tec7 Cleaner

Tec7 Cleaner Varenr: T683041

Universal rengörare, avfettare och fogglättare

  • Kan användas på de flesta ytor - skadar inte lack, plast, syntetmaterial eller glas
  • Oxiderar inte vid kontakt med lättmetaller
  • Avdunstar och lämnar inte kvar någon oljefilm
  • Aerosol kan användas i alla riktningar, 360˚
  • Idealiskt för glättning och finish av limkanter, skarvar och fogar
  • Tar bort ohärdad fogmassa och byggskum

TEC7 CLEANER är ett universalt rengörnings-, avfettings- och fogglättningsmedel med en neutral lukt av lösningsmedel. Den är säkert att använda på de flesta ytor då den inte innehåller aromatiska eller klorinerade lösningsmedel, den skadar varken lack, plast, syntetiska material eller glas. Aerosol kan användas i alla riktningar, 360˚, och TEC7 CLEANER avdunstar från ytan och lämnar inte kvar någon oljefilm eller oksidlager. TEC7 CLEANER gör det lättare att få ett snyggt slutresultat på synliga ytor.

Anvëndingsområden
TEC7 CLEANER är det bästa alternativet för att avlägsna petroleumsbaserad förorening från hårda och släta ytor. På porösa underlag och natursten rekommenderas HP CLEAN. Använd MULTICLEAN för att avlägsna organisk/naturlig förorening som t.ex. matrester, stek-/grillfett, kaffefläckar, fingeravtryck, naturliga fetter och oljor, blyertsträckar m.m.
TEC7 CLEANER kan användas på de flesta ytor och skadar inte lack, plast, syntetmaterial eller glas. Den oxiderar inte vid kontakt med lättmetaller och är lämplig för användning på järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller, verkstadsutrustning, verktyg och maskiner. TEC7 CLEANER kan användas för allmänt avfettning och rengöring av alla typer av ytor, och framförallt före limning, fogning eller målning. TEC7 CLEANER avlägsnar ohärdad fogmassa (t.ex. TEC7, ROOF, XEALPRO, TRANS CLEAR/INOX och X-TACK) och byggskum. Dessutom tar den bort fräsch oljefärg, lim och limrester från klistermärken och etiketter, fett, olja, oljefläckar på beläggningssten/skiffer, tjära, stearin, skidvalla, kåda etc. TEC7 CLEANER är även idealisk för glättning og finish av limkanter, skarvar och fogar (av t.ex. TEC7, ROOF, XEALPRO och TRANS7 CLEAR/INOX).

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS