Skriv ut
2008-03-26
AKRYL 101 – NY FÄRG PÅ POPULÄR PRODUKT

 


Helårsprodukten Akryl 101 har blivit efterfrågad av marknaden i en grå färg för fogning runt ventilation och imot grå bakgrund i bygg.

Relektas 101-produkter är tillverkade speciellt för nordiskt klimat och Akryl 101 är ett gott exempel på detta. Akryl 101 tål frost; den kan lagras och transporteras i minusgrader. Detta gör bland annat att användarna kan vara säkra på att produkten som finns i butikshyllan är fullt ut felfri även om den transporterats i minusgrader.
 

- Vi har testat Akryl 101 noga själva och fått goda referenser från kunder, säger Kent Sørholt, produktchef hos Byggmakker Carlsen i Sandefjord. Användarna visar stor uppskattning för denna helårsprodukt som kan användas när som helst, ute som inne. Man slipper att använda flera typer av akryl på samma arbetsplats. Samtidig minimerar man svinnet och är mer miljö-vännlig när man använder hela innhållet innan man kastar patronen. Att Akryl 101 kan använ-das efter att ha lagrats i minusgrader förenklar hela byggprocessen för många.
 

- Akryl 101 har flera goda egenskaper, berätter produktchef Hans Erik Lian i Relekta. Den är kulörstabil, övermålningsbar och UV-beständig och har i dessutom mycket god fästförmåga till byggmaterial som trä, puts, betong, gips, metall, tegel osv. Goda referenser på produkten till-sammans med efterfrågan från marknaden gör att vi nu lanserar en ny färg på produken – grå.
 

Akryl 101 marknadsföres genom Novatech av Relekta Import AS som är en del av Relekta-Gruppen och säljs via Färg-, Järn-, Bygg- samt Marinfackhandeln.
 

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon 031-135490
e-post mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv