Skriv ut
2007-12-12
NY PRODUKTLINJE INOM REPARATION OCH UNDERHÅLL

 

Produktserien 101 är nu lanserad i Sverige av Relekta Import. Produkterna är anpassade för nordiskt klimat och har hög kvalitè samtidigt som de är universala.

 

101- serien är en ny produktlinje inom fog, limning, rengöringsmedel samt underhållsprodukter. Produkterna är utvecklade för nordiska förhållanden där stora temperaturskillnader ställer extra krav på byggtekniska produkter.


Två av produktena, BYGGSKUM 101 och AKRYL 101, är exempler på att man har hittat den bästa kvaliten som fungerar lika bra sommar som vinter.

 

 

En annan produkt, WIPES 101, är en rengörande våtservett som kan användas på all slags smuts, ja till och med ohärdad färg och fogmassa. En målare kan t.e.x använda en enda servett för att torka bort färgspill, något som tidigare krävde både lacknafta och trasa. Den är dessutom inte farlig för hälsan/miljön vilket lacknafta är.

 


MULTI 101 är en multispray som smörjer, skyddar och löser rost. Den lilla burken ersätter minst 12 olika andra produkter, är säker att använda och skadar inte plast eller gummi.

Produkten marknadsföres genom Novatech av Relekta Import AS som är en del av Relekta-Gruppen och säljs via Färg-, Järn-, Bygg- samt Marinfackhandeln.

För mer information, kontakta Mikael Palmgren, telefon 031-135490 eller e-post mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv