Skriv ut
2010-05-27
ENKEL BORTTAGNING AV GAMMAL FOG



Borttagning av gamla fogar är ett tufft jobb, speciellt i hörn och övergång mellan väggar och golv. Relektas 101 Fogborttagare gör detta jobb enklare än tidigare.


- Noggrann borttagning av gamla fogar och rengöring av ytor är viktiga förarbeten när man ska ersätta gamla fogar med nya, berättar produktchef Hans Erik Lian. Relekta 101 Fogborttagare tar bort gamla fogar snabbt och effektivt, utan att orsaka repor i  materialet på t.ex kakel. Med den ena änden trycker man i genom fogmassan så att den skär och lyfter upp den gamla fogen. Efter bortskärning skrapas eventuella rester av fogmassan bort från ytan med den platta delen. 101 Fogborttagare är tillverkad av solid hårdplast, med gummerat grepp för optimal stabilitet och ergonomi.

- Det är generellt mycket viktig med rengöring av ytorna innan fogning för att uppnå ett optimalt resultat. Speciellt viktig är detta när man har tagit bort gamla fogar. Novatech-produktena Tec7-Cleaner och Foam7 är speciellt lämpade för denna typ av rengöring.


Läs mer om 101 Fogborttagare här.

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon: 0706 183900
e-post: mikael.palmgren@novatech.nu
 

 

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv