Skriv ut
2008-07-03
101 WIPES BIG – NY STORLEK PÅ FAVORIT


Användarna av Relekta-produkten 101 Wipes har varit mycket nöjda med både effekten och de hudvänliga egenskaperna. Många, och speciellt proffsen som användar dessa våtservetter till mycket, bla rengörning och borttagning av problemsmuts, har efterlyst en variant av
101 Wipes med större dukar.



101 Wipes täcker många användningsområden och ersätter lacknafta och liknande. Den tar bort olja, samt ohärdad färg, lim, fogmassa och byggskum. Den tar även bort fett, bleck, trycksvärta, sprit-tusch, nikotin och annat problemsmuts från dom flesta ytor och material som metall, trä, glas, sten, textiler osv. Trots den starka rengör-ningseffekten är den mild mot huden och ger inga allergiska reaktioner, inte heller uttorkat hud efter användning.
 

- Med alla dessa användningsområden och den hudvänliga konsistensen är 101 Wipes en favorit bland våra kunder, säger produktchef Hans Erik Lian i Relekta. En av våra kunder skulle kasta en whiteboard-tavla för det var skrivit med sprittusch på den. Dom hade provat allt möjligt för att göra den ren utan att lyckas. Så provade dom 101 Wipes, och nu är tavlan ren och som ny. Många av våra kunder användar den till så mycket att dom har efterfrågat dukar i större storlek. Därför har vi nu lanserat 101 Wipes BIG som har 30 dukar mer och som är 49cm² större än 101 Wipes. Båda versionerna används av proffs och konsument. Den används på arbetsplatsen, hemma, i bostaden och i bilar, båtar och husvagnar – kort sagt har den blivit en favorit som används över allt där man vill ha rent. 
 

101 Wipes BIG marknadsföres genom Novatech av Relekta Import AS som är en del av Relekta-Gruppen och säljs via Färg-, Järn-, Bygg- samt Marinfackhandeln.
 

För mer information, kontakt:
Mikael Palmgren
telefon 031-135490
e-post mikael.palmgren@novatech.nu

2024 © Copyright Relekta AS
Powered by © Dynamicweb - Design by 07 Interaktiv