24-11-2015 - MILJÖVÄNLIGT MEMBRAN

24-11-2015 | MILJÖVÄNLIGT MEMBRAN

Relekta har lanserat ett miljövänligt lim, tätningsmassa och membran genom produktserien Tec7 Aquastop.

- Tec7 Aquastop-produkterna överenstämmer med emissionskraven till BREEAM NOR och är fria från isocyanater, skadliga lösningsmedel, ftalater och VOC. Dom innehåller inte bitumen eller gummi, säger produktchef Lars Petter Bjaaland. Produkterna är lätta att använda då ingen primer behövs. Dom kan appliceras på fuktiga ytor och är omedelbart vattentäta. Dessutom har de utmärkt vidhäftning mot de flesta byggmaterial, härdar snabbt, är UV- och väderbeständiga, samt har god kemikaliebeständighet.

  • Aquastop Liquid är ett flytande, självutjämnande MS-polymer som efter härdning skapar en smidig och 300% elastiskt membran för användning vid vattentätning, reparationer och takrenovering.
  • Aquastop Paste är en tjockflytande bredbart membran som är lämplig till både fyllning, reparation, limning och vattentätning.
  • Aquastop Tec & Seal har samma egenskaperna som Aquastop Paste. Men den kommer i patronform och är därfor mycket lämplig för mer svårt åtkomliga ställen som existerende sprickor och springor, fogar och skarvar, både inom- och utomhus. Samt att den fungerar mycket bra som asfaltlim.

 

För mer information, kontakta:
Mikael Palmgren, telefon 031-135490, mob 0706-183900, mikael.palmgren@novatech.nu 

 

 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS