Tec7-serien är universella produkter av hög kvalitet

Tec7-produkterna marknadsförs i Norge och Sverige av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn- och Byggfackhandeln till både proffs och konsument. Dom är mycket universella och täcker många användningsområden inom konstruktion, underhåll och reparation. Produkterna har en kvalitè som gör att dom levereras med 5 olika garantier och försäkringar.

Relekta har valt att fokusera på produkter med hög kvalitet, miljömedvetenhet och många användningsområden, då detta ger återförsäljaren och slutförbrukaren:

  • Enklare konstruktion, underhåll och reparation
  • Optimalt lager och butikshantering ger lägre kostnader
  • Maximal användning av produkter med många användningsområden
  • Bättre kontroll på underhåll med funktionella och beprövade produkter
     

Produkter Tec7-serien:

Bilde av Scarabee

Scarabee Varenr: T482545

Extra solid rengöringssvamp, som tar bort smuts som sitter extra stadigt fast. Den är så robust att samma svamp kan återanvändas upp till 5 gånger, och samtidigt kan den användas på nästan alla hårda ytor. Den är skonsam mot ytor och lämnar inga repor, inte ens på glas, porslin, rostfritt stål eller liknande. Scarabee är gjord av fina trådar av melamin som absorberar bra och som samtidigt polerar ytan. Genom att använda Scarabee kan du minska förbrukningen av rengöringsmedel avsevärt. Rekommenderas för användning med MULTICLEAN, HP CLEAN, CA CLEAN, SCRUB, m.m.

Idealisk för användning med alla Tec7 rengöringsmedel på alla hårda ytor som kakel, sten, laminat, hårt glas, skåpsluckor, ugnar, spisar, verktyg etc. Den är också idealisk för att skrubba bort märken efter skosulor, graffiti, fettfläckar etc.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS